Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ!

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει ο Π.Α.Σ. Ωρωπός από χθες το βράδυ,γύρισε σελίδα!
Με νέα ανανεωμένη,δυναμική και αποφασισμένη διοίκηση,ρίχνεται ενωμένος και πιο δυνατός από ποτέ,στην διεκδίκηση,πρώτα και πάνω από όλα,της επικράτησης της Αθλητικής Ιδέας και της Ευγενούς Άμιλλας,και στη συνέχεια στην διεκδίκηση θέσεων και διακρίσεων.
Στόχος της Νέας διοίκησης,η αλλαγή του κλίματος και της φιλοσοφίας και η επαναφορά των φιλάθλων του Ωρωπού στα ¨τσιμέντα",του αγαπημένου και ιστορικού Γηπέδου των Νέων Παλατίων!
Έργο δύσκολο και επίπονο,αλλά ταυτόχρονα και ιδεώδες κίνητρο για τους ανθρώπους της νέας Διοίκησης!
Με Πρόεδρο τον Πρόεδρο της Κοινότητας των Νέων Παλατίων Ζαφείρη Στέφανο(παλιό παίχτη της ομάδας),αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Κολιαστάση,ταμία τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Βασιλάκο,Γενικό Γραμματέα τον Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ του Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού Προκόπη Τόλια,Ειδικό Γραμματέα τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Λέκκα,Γενικό Αρχηγό τον επί σειρά ετών παράγοντα και παίχτη της ομάδας Θανάση Κατερίνη,Έφορο τον Απόστολο Παπαδιά,Υπεύθυνο Ακαδημιών τον Βασίλη Γραβάνη,και τιμής ένεκεν μέλος τον επί σειρά ετών αρχηγό της Ποδοσφαιρικής Ομάδας,Σταύρο Γιασσημάκη,ξεκίνησε αυτή η νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια,σε καιρούς χαλεπούς,μα με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα!
Πρώτος στόχος αυτή τη δεδομένη στιγμή,είναι η ανεύρεση ενός τεχνικού,που θα βρίσκεται μέσα σε αυτήν την ανανεωτική φιλοσοφία,καθώς και η επάνδρωση της ομάδας,ως επί το πλείστον με παιδιά της περιοχής μας,με θέληση και επιθυμία να τιμήσουν την φανέλα του Π.Α.Σ Ωρωπός!
Ακόμα από την πρώτη στιγμή διατρανώθηκε και έγινε αντιληπτή η θέληση της νέας Διοίκησης,να στηριχτεί και να αναπτυχθεί η Ακαδημία της ομάδας,πράγμα που είναι φυσικό για ανθρώπους που έχουν συνειδητοποιήσει,πως η συνέχεια και η ανάπτυξη ενός σωματείου,εξαρτάται από την επιτυχημένη παραγωγή παιχτών,από τα σπλάχνα της ομάδας,τις Ακαδημίες!

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...