Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΚΛΕΦΤΕΣ κι ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ εναντίον του Άκη!!!

Η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει πολύ μεγάλη σημειολογική αξία, παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν πως εξυπηρετεί επικοινωνιακές στρατηγικές, που στόχο έχουν να καταδείξουν ξεκάθαρα στην κοινωνία ότι το πολιτικό κατεστημένο έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να στείλει στην φυλακή οποιονδήποτε… Ακόμα κι αν αυτός πριν από κάμποσα χρόνια ήταν ο......

δεύτερος πιο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, μετά τον αείμνηστο Ανδρέα.
Αυτό το «μήνυμα» έχει διπλή και τριπλή ανάγνωση και επιχειρεί να επηρεάσει με κάθε τρόπο το υποσυνείδητο του Έλληνα ψηφοφόρου, ώστε να αναγκαστεί να οδηγηθεί στις προσεχείς εκλογές στην κάλπη, έχοντας ΜΙΑ και ΜΟΝΟ επιλογή… Να ψηφίσει ΞΑΝΑ τις «δυνάμεις ευθύνης» αυτής της χώρας, δηλαδή το πολιτικό κατεστημένο.
Βάζουν φυλακή τον «νεκρό πολιτικά» Άκη Τσοχατζόπουλο, επειδή αυτή την εποχή δεν έχει τη δύναμη να το αποτρέψει. Αν ο Άκης ήταν πιο ισχυρός και πιο χρήσιμος στο κατεστημένο, θα έβρισκαν άλλο «θύμα», να του φορτώσουν τις αμαρτίες της μεταπολίτευσης. Τα «εγκλήματα» του Τσοχατζόπουλου είναι απείρως μικρότερα, σε σχέση μ’ εκείνα, όσων εμπνεύστηκαν να τον κάνουν «Ιφιγένεια» προς όφελος της διατήρησης στην εξουσία της χώρας του πολιτικού κατεστημένου. Ο Άκης δεν έφερε Μνημόνιο και φτώχια. Οδήγησε με τις πράξεις του την χώρα πιο κοντά στη φτώχια, αλλά δεν την προσυπέγραψε…
Ο Άκης υπήρξε ενδεχομένως το χειρότερη έκδοση του «ΑνδρεοΠαπανδρεϊσμού». Ένας πολιτικός, χωρίς καμιά ιδιαίτερη ικανότητα, που ανήλθε χωρίς καμιά αξιοκρατική διαδικασίας… Ένας πολιτικός ο οποίος αν δεν ήταν κολλητός του Ανδρέα από την εποχή του ΠΑΚ (στο οποίο ήταν Ταμίας!!!), ενδεχομένως να μην τον γνώριζε ούτε η μάνα του, όπως θα έλεγε και ο Κατσιφάρας. Επάγγελμα «παλαιό ΠΑΣΟΚ» ο Άκης, ο οποίος μετά τα πρώτα χρόνια του Σημίτη, άρχισε να χάνει την αίγλη του και σιγά σιγά τέθηκε στο πολιτικό περιθώριο.
Τα «έργα και ημέρες» του, ειδικά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας γνωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα… Η πολιτική – και όχι μόνο – καταδίκη του Άκη, θα έπρεπε να είχε έρθει πολύ πιο νωρίς και να μην γινόταν όχημα επικοινωνιακού αντιπερισπασμού, ο οποίος έχει σαν στόχο να καταστήσει το πολιτικό κατεστημένο στο υποσυνείδητο του Έλληνα, ως η δύναμη εξυγίανσης του πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου!!!
Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το κουτόχορτο που πάνε να μας πουλήσουν για ακόμα μία φορά!!! Κυνηγάνε τους ΚΛΕΦΤΕΣ οι ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ, φορώντας τη στολή του ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ. Όλο αυτό μου θυμίζει τις οδομαχίες στην πλατεία Συντάγματος, τις δύσκολες μέρες της ψήφισης των Μνημονίων, όταν ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ με ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, πλακώνονταν με ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ με στολή…
Για ακόμα μια φορά μου δημιουργούν πρόβλημα κρίσης συνείδησης… Άρχισα πλέον να συμπαθώ τον Άκη!!! Και κάτι ακόμα πριν κλείσω… Δεν υπάρχει πιο φαιδρό παραμύθι, από το να ονομάζεται το κόμμα με τον πράσινο ήλιο, ΠΑΣΟΚ!!! Ρε παιδιά, αλλάξτε σύμβολα και όνομα και προχωρήστε στην κοινωνία με καθαρά χαρτιά. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Βενιζέλος, η Διαμαντοπούλου, ο Χρυσοχοΐδης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Γερουλάνος και ο Ραγκούσης με το ΠΑΣΟΚ; Τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα… Πάρτε μαζί σας και τον Μάνο, γιατί σαν πολύ καιρό έμεινε έξω από τα κόλπα, η χρυσή εφεδρεία του «νεοφιλελευθερισμού».

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

4 σχόλια:

  1. Πάνω από 180.000.000 εκατομύρια ευρώ υπολογίζεται ότι έφαγε τό τέρας αυτό πού όπως λές δέν τόν ήξερε ούτε ή μαμά του.Φαντάσου τώρα τί έφαγε ο λαλιώτης ο σουφλιάς ο παπαντωνίου ο αλογοσκούφης ο σημίτης,,,,,,,,,,,καί τά αρχικ@θηκι@ παπανδρέοι καί καραμανλής.
    Οι δικαιολογίες τής "δημοκρατίας" της φτώχιας καί της ανέχειας πού προσέφεραν στήν ΕΛΛΑΔΑ πείθουν μόνο παιδιά κάτω τού έτους καί μόνο αυτά που δέν έχουν κόψει τό μητρικό γάλα-άν έχει ή πεινασμένη ΜΑΝΑ του νά τό γαλούχησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΑΦΕΙΡΗ ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ

    Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ?

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ!

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΕ
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεσηκωμός στο ΠΑΣΟΚ για τον Άκη
    – για σκευωρία μιλούν Λοβέρδος – Βενιζέλος!
    Σκευωρία βλέπει το ΠAΣOK.

    Tου K. Π. Παπαδιοχου

    Ως «σκευωρία που κατέρρευσε πλήρως» αποτιμούν οι βουλευτές του ΠAΣOK που μετέχουν στην Eξεταστική Eπιτροπή, στο πόρισμα το οποίο κατέθεσαν χθες, τις υποθέσεις TOR-M1 και TPQ-37, ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν πως από τις δύο συμβάσεις που υπέγραψαν τότε οι πρώην υπουργοί Aμυνας κ. A. Tσοχατζόπουλος και Γ. Παπαντωνίου το Δημόσιο είχε όφελος άνω των 71 και 19,8 εκατομμυρίων δολαρίων αντιστοίχως.

    Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλούνται οι βουλευτές του ΠAΣOK, εξαιτίας αστοχιών και παραλείψεων του σημερινού υπουργού Aμυνας κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλου τους τελευταίους δέκα μήνες, σε σχέση με τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1 «έχει προκληθεί αυστηρά υπολογισμένη βλάβη στο δημόσιο συμφέρον, που υπερβαίνει τα 263 εκατομμύρια δολάρια». Eνώ η ζημία από τα αμερικανικά ραντάρ TPQ-37 ανέρχεται στα 71,4 εκατομμύρια δολάρια.

    Στη διάρκεια συνέντευξης Tύπου, που παραχώρησαν χθες οι βουλευτές του ΠAΣOK, άσκησαν σφοδρή κριτική στη N.Δ. για τους έως τώρα χειρισμούς της, κάνοντας λόγο για συνειδητή προσπάθεια της κυβέρνησης να «ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου».Eιδικότερα, ο συντονιστής των βουλευτών του ΠAΣOK κ. Aνδρ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως με βάση τα ευρήματα της Eπιτροπής «καμία σκιά δεν πρέπει να μείνει πάνω από πολιτικά πρόσωπα ή στρατιωτικούς». Aπό την πλευρά του, ο κ. Eυάγγ. Bενιζέλος υπογράμμισε πως δεν στοιχειοθετείται η τέλεση κανενός ποινικού αδικήματος, ενώ κατηγόρησε τον κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλο αλλά και τον γ.γ. Eξοπλισμών κ. Γ. Zορμπά για κατάφωρη παραβίαση του άρθρου 86 του Συντάγματος και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Eιδικά σε σχέση με τον υπουργό Aμυνας, ο κ. Bενιζέλος έκανε λόγο για «συστηματική και ενσυνείδητη παραπλάνηση της Bουλής». Tέλος, ο κ. Kουλούρης υποστήριξε πως από τις κινήσεις λογαριασμών, που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, δεν προκύπτει εμπλοκή κανενός πολιτικού προσώπου ή άλλων ατόμων που συνδέονται με την Eλλάδα, και ο κ. Kαχριμάκης είπε πως εγείρονται ερωτήματα για το γεγονός ότι ανταλλακτικά για τα TOR φέρονται να έχουν φθάσει στη χώρα, αλλά χωρίς να παραλαμβάνονται από την κυβέρνηση.

    O κ. Tσοχατζόπουλος

    Σε δηλώσεις του, ο πρώην υπουργός Aμυνας κ. A. Tσοχατζόπουλος συνεχάρη τους βουλευτές του ΠAΣOK που μετείχαν στην Eξεταστική Eπιτροπή, ενώ υπογράμμισε πως «αποκαλύφθηκαν τα χαλκεία της παραπληροφόρησης και οι ηθικοί αυτουργοί της πολιτικής δίωξης του ΠAΣOK». Iδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των εργασιών της Eξεταστικής Eπιτροπής και «δικαιωμένος» δηλώνει και ο κ. Γ. Παπαντωνίου.

    Tέλος, αργά χθες το βράδυ, ο κ. Eυάγγ. Bενιζέλος υποστήριξε πως μέσω του σημείου 5 του πορίσματος των βουλευτών της N.Δ., το οποίο αναφέρεται στην τοποθέτηση των TOR-M1 στην Kύπρο, υπονομεύεται η αμυντική συνεργασία Eλλάδας – Kύπρου. O κ. Bενιζέλος κάλεσε τον πρωθυπουργό κ. K. Kαραμανλή να παρέμβει ώστε το συγκεκριμένο σημείο να αφαιρεθεί από το πόρισμα.

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_14/01/2005_130329

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου Αριστοτέλη, όλα τα πράγματα έχουν μία ανάγνωση, γιατί για κάθε τι η αλήθεια είναι μία. Οι πολλές αναγνώσεις για κάτι είναι αυτό που επικράτησε την περίοδο της Μεταπολίτευσης από τους "κουλτουριάρηδες" και τους "προοδευτικούς" για να εντυπωσιάζουν και να καλύπτουν όλο και περισσότερους παρόμοιους... Για το συγκεκριμένο θέμα η αλήθεια είναι μία για όποιον μπορεί να τη δει και εγώ που ανήκω στους πολλούς εύχομαι να έχει και συνέχεια...έστω και αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...