Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΤΡΙΤΗ 07/08/2012 ΞΕΚΙΝΑ Ο ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ.

Την Τρίτη 07/08/2012 στις 6.00 μ.μ ξεκινά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ιωσηφίδη η προετοιμασία του ΠΑΣ Ωρωπός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2012-2013.


Μια χρονιά με μεγάλα σχέδια και πολλές ελπίδες, αλλά και με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ενωμένοι, ποδοσφαιρικό τμήμα και νέα Διοίκηση, δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις και στις αντιξοότητες που επιβάλλει η εποχή μας και ευελπιστούν πως φέτος θα προσφέρουν και πολύ καλύτερο θέαμα, αλλά και πολλές και περισσότερες συγκινήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, μιλώντας με κορυφαία στελέχη της Διοίκησης, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των παλιών ποδοσφαιριστών, αλλά και ευχάριστα νέα από το μεταγραφικό μέτωπο, που πολύ σύντομα θα μετουσιωθούν σε ανακοινώσεις συνεργασίας.

Επιθυμία όλων είναι να διατηρηθεί χαμηλό και συνετό κλίμα και να γίνει προσπάθεια να αποκτήσει η ομάδα υπεροπλία σε όλες τις θέσεις.

Ακόμα γίνεται ήδη κατανοητό στους ποδοσφαιρικούς κύκλους της περιοχής μας, πως το κλίμα έχει αλλάξει και πως η ομάδα έχει αρχίσει να ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη και την στήριξη του κόσμου.

Ευχόμαστε στον ΠΑΣ Ωρωπό καλό ξεκίνημα και καλή δημιουργική και αποδοτική χρονιά!

Πηγή Ενημέρωση 360°

9 σχόλια:

  1. Κωνσταντίνα Οικονόμου5 Αυγούστου 2012 στις 9:35 π.μ.

    Κύριε Ζαφείρη,
    Με λύπη μου,πληροφορήθηκα ότι για άλλη μια φορά ΠΑΡΑΒΛΕΨΑΤΕ τις τυπικές διαδικασίες και αποφασίσατε ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ,να παραχωρησετε το δημοτικό σχολείο Καλάμου, για εκδήλωση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.
    Το να αποφασίζετε μόνος σας, δεν είναι και το ΠΡΕΠΟΝ.
    Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι απο εδώ και πέρα για τις αποφάσεις σας, να έχετε και την σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής της οποίας είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ????ΜΠΡΑΒΟ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΕΣΙ!!!ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ZAFIR????ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai ti sxesi exi afto me tin proti tou pas oropou??????????? k oikonomou o zafiris den exi tilefono?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΞΥΛΟΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ.. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΟΜΩΣ. ΔΕ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΑΚΕΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πού μάς ξέρεις, μάς ζηλεύεις μάς φρονείς μάς αγαπάς μάς θαυμάζεις τί ακριβώς γιά νά κοιμηθούμε τό βράδυ εμείς οι βασλακαίοι!

      Διαγραφή
  5. ο παπαδιας ειναι κολοτουμπας οπου φυσαει ο ανεμος ειναι σε ολεσ τισ προεκλογικες συγκεντρωσεις των κοματων ηταν παρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. vgalte ton papa exo gia na erthi o oropiotis gipedo sas parakalo poli exo apo to gipedo o papas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...