Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους,με πρωινή προσευχή,Εθνικό ύμνο και έπαρση σημαίας!

Share


Θα ήθελα πραγματικά, με αφορμή την κουβέντα που γίνεται, για την πρωινή προσευχή, αλλά και για τον Εθνικό ύμνο και την έπαρση της σημαίας, να γράψω δυο λόγια.
Και εκείνο που με θλίβει και με κάνει να γράψω, είναι ότι πρωτοστάτης σε αυτή την συζήτηση, είναι ο νυν υπουργός Παιδείας, που λες και το κάνει επίτηδες, ρίχνει συνεχώς νερό στο μύλο της αντίδρασης, τους δίνει όπλα να πολεμούν τα όσα θετικά κάνει και ταυτόχρονα, εξοργίζει και όλους εμάς, που ναι μεν σταθήκαμε δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ, και βάλαμε το λιθαράκι μας, για να έρθει στην Εξουσία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είμαστε άθεοι και πως δεν τιμούμε τα ιερά και τα όσια της φυλής μας και πάνω από όλα τον Σταυρό και τον Εθνικό μας Ύμνο.
Θα ήθελα να λοιπόν να πω στον Υπουργό μας, με όλο τον σεβασμό και την αγάπη μου, πως το να κρατάμε ζωντανά και να τα μεταλαμπαδεύουμε και στα παιδιά μας, τα όσα μας έκαναν μοναδικούς στην Παγκόσμια Ιστορία, ούτε φασισμός είναι , ούτε σκοταδισμός, ούτε αμορφωσιά.
Αντιθέτως, το να τα διαγράψουμε, στον βωμό της  όποιας προόδου, αποτελεί μέγιστο έγκλημα και θα πλήξει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα μας, μιας και αυτά ήταν τα όπλα της, κάθε φορά που οι κάθε λογής επίδοξοι κατακτητές της ,την χτυπούσαν, με στόχο να την εξαφανίσουν.
Θα ήθελα ακόμα να υπενθυμίσω στον αγαπητό υπουργό μας, πως αυτή ακριβώς η άποψη, εντέχνως και κακοβούλως καλλιεργήθηκε για πολλές δεκαετίες από τους κύκλους του κατεστημένου, προκειμένου να απομακρύνει τις πλατιές λαικές μάζες(που πιστεύουν βαθιά και στα δύο πιο πάνω, προαναφερθέντα) από τα ριζοσπαστικά, κεντροαριστερά κόμματα.
Έλεγαν δηλαδή με προβοκατόρικη ρητορεία, πως οι κουμουνιστές είναι άθεοι και πως θα μας παραδώσουν στους Βούλγαρους, στους Σλάβους , μιας και δεν σέβονται την Ιστορία και τις παραδόσεις του λαού μας.
Και κάτι ακόμα αγαπητέ σύντροφε Υπουργέ.
Επειδή πια δεν αντιπροσωπεύεις το 3% του παλιού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επειδή είσαι και υπουργός Παιδείας, με την ψήφο του  του 33% του Ελληνικού λαού, θα σε παρακαλέσω τις όποιες απόψεις σου, πάνω σε τόσο ευαίσθητα θέματα, να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου και για τον κοντινό σου περίγυρο(άντε και μέχρι τα πλαίσια της τοπικής σου οργάνωσης).
Εκτός αν θέλεις να ξαναγυρίσεις εσύ στο ήρεμο και άκοστο 3% και εμείς να ξαναπέσουμε στα νύχια των Κούληδων και των Βενιζέλων.
Αν πράγματι αυτό επιδιώκεις συνέχισέ το, καλά το πας.
Αν όχι, σε παρακαλώ άλλαξε ρώτα!

Υ.Γ Εμείς τα παιδιά μας, θέλουμε κάθε πρωί να προσεύχονται και να λένε τον Εθνικό Ύμνο.
Και περισσότερο άνθρωποι θα γίνουν έτσι και περισσότερο Έλληνες.
Αν αυτό εσένα σου φαίνεται Φασισμός ,ε ναι τότε εμείς είμαστε Φασίστες!
Φιλικά
Ζαφείρης Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...