Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ας δούμε τι έλεγε ο κυριος Βασιλόπουλος για την ΑΕΚ,τον κόσμο της και το γήπεδο,αμέσως μετά την νίκη του!



Επειδή όπως έλεγαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι:Τα γραπτά μένουν, αναζητήσαμε και βρήκαμε, τις επινίκιες δηλώσεις του Ναπολέοντος Βοναπάρτη Βασιλόπουλου, αμέσως μετά την επικράτηση της παράταξής του ,στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές!
Παρακολουθώντας λοιπόν τις δηλώσεις του, από το 3ο λεπτό και μετά, με χαρά και συγκίνηση(?????), ακούμε να μιλά και να λέει, για το άρρηκτο κομμάτι της πόλης την ΑΕΚ, για τον λαό της ΑΕΚ(που μόλις έχει παραπλανηθεί και τον έχει ψηφίσει), τον Δημοκρατικό, τον Αντιφασίστα, τον πρωταγωνιστή στους κοινούς αγώνες!!!!!!!
Και στο τέλος με περισσή σιγουριά και σοβαρότητα, διαβεβαιώνει πως όχι μόνο δεν θα σταθεί εμπόδιο, στο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά θα βοηθήσει και με όλες του τις δυνάμεις, για να γίνει!!!!!
Παράλληλα παρακολουθούμε δίπλα του, τους άμεσους συνεργάτες του( που σήμερα πνέουν τα μένεα, κατά της ΑΕΚ, να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν).
Πραγματικά αναρωτιέμαι κύριε Βασιλόπουλε, αλλά και εσείς αγαπητοί δημοτικοί άρχοντες, το πως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μεταβλήθηκε  το κομμάτι της πόλης η ΑΕΚ, σε ξένο σώμα που υπηρετεί άνομα επιχειρηματικά συμφέροντα και πως ο Δημοκρατικός και Αντιφασιστικός λαός της ΑΕΚ, έγινε ομάδα χούλιγκαν , που καταστρέφει και υποβαθμίζει την πόλη??????
Αναρωτιέμαι πια είναι αυτή η ειδοποιός μεγάλη δύναμη, που σας έσπρωξε να αναθεωρήσετε άρδην τα λεγόμενα σας και να μεταβληθεί τε σε πρωτεργάτες της προσπάθειας για μόνιμη εξορία της ΑΕΚ, από την Νέα Φιλαδέλφεια??????
Ιδεοληψία?
Κάτι άλλο βαρύτερο, μη ανακοινώσιμο?????
Επειδή όπως σας έχω ξαναγράψει, ο χρόνος και οι πράξεις μας, είναι αμείλικτος κριτής και επειδή η κλεψύδρα αδειάζει, ήρθε η ώρα να απαντήσετε , στο ποιο πάνω ερώτημα, που πλανά τε στα χείλη, εκατομμυρίων φίλων της ΑΕΚ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...