Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Το γήπεδο της ΑΕΚ,δεν είναι θέμα τοπικό,αλλά πανελλήνιο!Αφορά τις χαμένες Κυριακές χιλιάδων Ελλήνων!

Αγαπητοί διαφωνούντες με το γήπεδο της ΑΕΚ (δικαίως η αδίκως,δεν έχει σημασία),πρέπει να αντιληφθείτε,πως η δημιουργία του γηπέδου,στο φυσικό,ιστορικό του χώρο,δεν είναι ένα απλό τοπικό θέμα του Δήμου Νέας Φιλαδελφείας,ούτε μπορεί να τεθεί στην βάση της κουβέντας,αν ενοχλούνται 10-20 περίοικοί.
Το γήπεδο της ΑΕΚ,αφορά και απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες,που αγαπούν αυτή την ομάδα.
Ούτε μπορεί να θεωρηθεί λογικό επιχείρημα,αυτό που λένε οι διαφωνούντες,για τον τρόπο κατασκευής του,με την χρήση ιδιωτικών κεφαλαίων!
Παγκοσμίως τα γήπεδα με ιδιωτικά κεφάλαια κατασκευάζονται.
Άραβες και Κινέζοι,συντηρούν πια τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες,ξεπερνώντας,τοπικές και εθνικές κουλτούρες.
Εκτός αν δεχτούμε πως στην Νέα Φιλαδέλφεια,θα δοθεί η τελευταία μάχη,ενάντια στα ιδιωτικά κεφάλαια,με μπροστάρηδες την Δημοτική αρχή,τον Ρουβικώνα,τους μηχανοκίνητους φερτούς αναρχικούς με τα καδρόνια και τα λοστάρια και τους καταληψίες της στρούγκας και της κάθε στρούγκας,που χρησιμοποιώντας την κάλυψη της λέξης κατάληψη,χαρακτηρίζουν και προβοκάρουν,κάθε διαφορετική άποψη.
Ακούστε για τελευταία φορά,όλοι εσείς που αρέσκεσθε να λέτε για τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας (που καλύτερα από όλους μας,ξέρετε πώς δεν υπάρχουν).
Χιλιάδες άνθρωποι,που δεν γεννηθήκαμε στην Νέα Φιλαδέλφεια,ούτε μένουμε σε αυτήν-μεγαλώσαμε όμως εκεί,λόγω της ΑΕΚ και του γηπέδου της-θέλουμε πίσω τις Κυριακές μας.
Και θα τις πάρουμε όσα εμπόδια και όσες τεχνητές,ιδεοληπτικές ή"βαλτές" αντιρρήσεις ή αντιδράσεις έχετε.
Δεν είμαστε ούτε χούλιγκαν ούτε μπράβοι.
Είμαστε απλοί Έλληνες οικογενειάρχες,δημοκράτες,από όλη την Ελλάδα,που το μόνο που ζητάμε,είναι να πάρουμε τα παιδάκια μας,από το χέρι και να πάμε 🎬 να καθίσουμε στην παλιά μας θέση (Θύρα 5-6-7,σειρά Θ,θέση 57).
Η κλεψύδρα αδειάζει κύριε Βασιλόπουλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...