Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Αυτός είναι ο ρόλος της κυρίας Ελένης Σγουράκη,διευθύντριας τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας?Υπάρχει κώδικας δεοντολογίας,Δημοτικών Υπαλλήλων?Μήπως τον καταπατά κατάφορα?

Πριν λίγες ημέρες έγινε σε διάφορες ομάδες στο Facebook, κοινοποίηση μιας δημοσίευσης στο blog :krisseis.blogspot.gr, με τίτλο:Γιατί δεν μπορεί να γίνει νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο "Αγιά Σοφιά"!
Πραγματικά καλογραμμένο άρθρο, που προφανώς έχει γραφτεί από ειδικό, που έχει ασχοληθεί και μελετήσει(μονόπλευρα βέβαια) το θέμα.
Κάποιον Αρχιτέκτονα, κάποιον Πολιτικό Μηχανικό(ποιος-ποια να είναι άραγε?)
Εκεί λοιπόν περιγράφεται για άλλη μια φορά, γιατί δεν μπορεί να γίνει νομοθετική ρύθμισα για το γήπεδο της ΑΕΚ και προαναγγέλλονται με τον γνωστό ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ τρόπο, προσφυγές θιγόμενων πολιτών, που θα κατατεθούν άμεσα!!!!!!
Προφανώς ο άμεμπτος συντάκτης, έχει την ικανότητα να προβλέπει το μέλλον!!!!!!!
Αυτή λοιπόν η ανάρτηση, την οποία διαβάζουν καμιά 10αριά κολλημένοι και καμιά 10αριά βαλτοί, δημοσιεύτηκε και στην ομάδα ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ!
Μέχρις εδώ όλα καλά!
Όμως όπως φαίνεται στην φώτο που παρακάτω δημοσιεύουμε, αυτή η ανάρτηση συνοδεύεται και από μια κοινοποίηση.
Πράγμα που βεβαίως σημαίνει, πως αυτός που έκανε την κοινοποίηση, όχι απλά συμφωνεί μαζί της, αλλά έχει τόσο μεγάλη χαρά, που θέλει πραγματικά να την δημοσιοποιήσει και να την μεταφέρει και σε όλον τον κόσμο.
Και πάλι ως εδώ όλα καλά.
Αν όμως κάποιος μπει στον κόπο να ανοίξει το όνομα του κοινοποιούντος, θα πέσει πάνω στην κυρία ΕΛΕΝΗ ΣΓΟΥΡΑΚΗ!
Και ποια είναι η κυρία ΕΛΕΝΗ ΣΓΟΥΡΑΚΗ, που τόσο πολύ χαίρεται και πανηγυρίζει για αυτή την δημοσίευση(σαν να την έγραψε αυτή)??????????????
ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ!!!!
Ερωτώ με τα λίγα που κατέχω με την ενασχόλησή μου με τα κοινά.
-Υπάρχει κώδικας ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ δημοσίων-δημοτικών υπαλλήλων????????
-Επιτρέπεται ένας άνθρωπος που έχει τοποθετηθεί, σε μια τόσο νευραλγική και καίρια θέση, να παίρνει δημόσια και ξεκάθαρα θέση, απέναντι σε ένα θέμα που ταλανίζει τόσες χιλιάδες κόσμο, σε ολόκληρη την Ελλάδα?
-Ποιος δίνει την άδεια σε μια δημόσια λειτουργό να δείχνει με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο, την προκατάληψη και την εχθρότητα της, απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα?
-Δεν θα πρέπει να επέμβουν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, για να την ανακαλέσουν τουλάχιστον στην τάξη?
Κυρία Σγουράκη
Αν αυτή είναι η δημοκρατία την οποία πρεσβεύεται εσείς και η ομάδα σας, ευχαριστώ τον Θεό που είμαι απέναντι.
Κρατείστε για το άτομο σας , τα κόμπλεξ και τα κολλήματα σας και σκεφτόμενη την θέση σας, μην δείχνεται με τέτοιον ξεκάθαρο τρόπο, ποιοι ακριβώς είναι οι σκοποί σας!
Και κάτι ακόμα κυρία Σγουράκη.
Πείτε στον ηγεμόνα και στους ηγεμονίσκους του, πως ο λαός της ΑΕΚ, ο δημοκρατικός, ο Αριστερός , ο ταλαιπωρημένος, δεν θα σας δώσει χρόνο για πολύ ακόμα.
Όπως σε μια νύχτα, γκανγκστερικά και με δόλο μας αφαίρεσαν το σπίτι μας , έτσι το θέλουμε πίσω!
Και θα το πάρουμε!
Υ.Γ Ο Στάλιν πέθανε κυρία Σγουράκη και μαζί όλες οι μεθόδους που χρησιμοποιούσε, αυτός και τα τσιράκια του.
Καληνύχτα κυρία Σγουράκη!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φεύγουν οι άνθρωποι.

Φεύγουν οι άνθρωποι. Φεύγουν από δίπλα σου, απ’ τη ζωή σου, απ’ τον κόσμο σου. Φεύγουν και γίνονται αναμνήσεις κάπου στο βάθος του μυαλού...