Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Διόδια.Μπορεί ακόμα κάποιοι να μας δουλεύουν?

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την επανάληψη των δικών για τα επεισόδια στα Διόδια της Μαλακάσας το 2014,δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο και αναρωτιέμαι: Ζούμε σε παράλληλο σύμπαν ή όλοι αυτοί οι τύποι μας δουλεύουν ψιλό γαζί?
Είναι δυνατόν 5 περίπου χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν τώρα τα στελέχη του με έμφαση και με στόμφο ,να καταργηθούν οι νόμοι Βορίδη Ρέππα?
Ποιος όφειλε να έχει καταργήσει αυτά τα εκτρώματα από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την Εξουσία?
Ποιος κέρδισε έναν ολόκληρο ταλαιπωρημένο λαό, λέγοντας προεκλογικά πως θα καταργήσει τα Διόδια και θα αποδώσει δρόμους ελεύθερους για όλους τους πολίτες?
Ποιος έλεγε και διατυμπάνιζε πως θα καταγγείλει την πρώτη μέρα τις ληστρικές και αποικιοκρατικές συμβάσεις?
Ποιος πρωτοστατούσε στις εκδηλώσεις και στις κινητοποιήσεις για τα Διόδια και δυναμίτιζε το κλίμα με μεγάλα και επαναστατικά συνθήματα?
Ποιος  ανακάλυψε την επόμενη μέρα, από την ανάληψη του Παραδείσου της ΚΑΡΕΚΛΑΣ, πως δεν μπορεί τίποτα από όλα αυτά να γίνει, γιατί είμαστε δεσμευμένοι και θα πρέπει να πληρώσουμε τεράστια ποσά. Σε ποιους? Στους εργολάβους των δρόμων, όπως χαρακτηριστικά τους ονομάζαμε...
Και ποιος  τέλος ήρθε ακόμα και τώρα, μόλις τέσσερεις μήνες πριν να μας υποσχεθεί σε μια εκδήλωση απέραντης υποκρισίας πως όλα τελειώνουν και πως σύντομα η περιοχή του Ωρωπού απαλλάσεται από τον άδικό βραχνά των Διοδίων?
Και φυσικά από τότε τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε, αρά μόνο από ότι διαβάσαμε η πληρωμή μερικών εκατομμυρίων προς τους Εργολάβους των δρόμων, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια παράταση(έως τις Εκλογές) της παρούσας κατάστασης...……….
Και καλά όλα αυτά. Εντάξει το φάγαμε το πίτουρο (και λέω φάγαμε, γιατί και εγώ συμμετείχα και πίστευα πως όλα αυτά ήταν αλήθεια ) και μείναμε άφωνοι να παρακολουθούμε την μετάλλαξη της  πεταλούδας σε κάμπια!!!!!!
Είναι ανάγκη όλα αυτά τα στελέχη της υποτιθέμενης Αριστερής διακυβέρνησης,να βγαίνουν και να παίζουν ακόμα με την νοημοσύνη μας?
Είναι ανάγκη να μας θεωρούν τόσο ανόητους και τόσο δειλούς, και με θράσος και με απύθμενη αμετροέπεια να βγαίνουν να μας γεμίζουν αγανάκτηση και θυμό?
Επειδή αγαπητοί πρώην σύντροφοι, βολευτήκατε σε μια τεράστια ΚΑΡΕΚΛΑ(όσο και αν το αρνείστε), δεν σημαίνει πως και εμείς θα πρέπει να αλλοιωθούμε και να βλέπουμε τα πράγματα με τα δικά σας συμβιβασμένα μάτια...…..
Εντάξει δεν κάνατε απολύτως τίποτα για τα Διόδια.
Μην ασχημονείτε ενάντια στην ψυχοσύνθεση, στην ηρεμία και στην ψυχραιμία μας.
Βρείτε ένα καλό λαγούμι και κρυφτείτε μέσα.
Για κει είσαστε.....
Και για φωτογραφίες με θα και με μελέτες...…
Τα Διόδια και το πρόβλημα τους, είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση...
Εσείς άλλωστε χαρακτηρίσατε τα πρόστιμα, απλήρωτες διελεύσεις!!!!!!(και υπάρχει σχετικό βίντεο)!
Στο λαγούμι σας αγαπητοί πρώην σύντροφοι....
Γιατί σε λίγο ,ούτε για εκεί δεν θα είσαστε!!!!
Ζαφείρης Στέφανος
Ενεργός Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...