Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΩΡΩΠΟ.Νέα Δημοτική Ομάδα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στέφανο Ζαφείρη.

Ανακοινώνεται επίσημα τα επόμενα εικοσιτετράωρα μια νέα Δημοτική κίνηση, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Στέφανο Ζαφείρη, με διακριτικό τίτλο "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΩΡΩΠΟ".
Μια κίνηση έκπληξη που αν και εμφανίζεται εντελώς ξαφνικά, προφανώς "χτιζόταν" στο παρασκήνιο, από στελέχη που δεν είχαν τοποθετηθεί ακόμα, αλλά και από νέους συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, που αναζητούσαν μια άλλη φωνή και μια άλλη προοπτική στην προσέγγιση και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή μας.
Όπως αναφέρουν ασφαλείς επιβεβαιωμένες και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, στην κίνηση συμμετέχουν ο Πρώην Αντιδήμαρχος Ανδρέας Λέκκας, οι Πρώην Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Αυλώνα Άρης Πάντος και Αφιδνών Μάκης Κεμπεσίδης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πολυδενδρίου Στέλιος Μπατζάκας, ο πρώην ταμίας της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και νυν Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Μαστρογιαννόπουλος,η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Νέων Παλατίων Ανθίπη Κυριακίδη-Νικολάου, οι επιχειρηματίες Σαπατίνας Θανάσης από τα Νέα Παλάτια, Τζιαχρήστας Νικόλαος, Κασαπογλου Λάμπρος από το Συκαμινο από τα Νέα Παλάτια, Μίχας Νικόλαος από τον Κάλαμο, Πάνος Κολιαστάσης από τον Κάλαμο, Δάβρης Αδαμάντιος από το Χαλκούτσι,ο Κώστας Θέμελης από τον Αυλώνα, ο Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου της Νέας Πολιτείας Μάκης Βασιλόπουλος και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν με εκτενή ανακοίνωση τις αμέσως προσεχείς ώρες.
Την πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη και οργάνωση θα έχει η γνωστή Εκδότης, Άννα Μαρία Τσαρουχά,που θα είναι και υποψήφια.
Χαρακτηριστικό είναι πως κοντά στην κίνηση βρίσκονται δύο πρώην Δήμαρχοι, αλλά και ένας Υποψήφιος Βουλευτής και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού, που προς το παρών δεν επιθυμούν να ανακοινωθούν τα ονόματα τους.
Σε δήλωση του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Ζαφείρης μας είπε, πως η Παράταξη δεν κατέρχεται για να παίξει το ρόλο του φτωχού συγγενή, αλλά για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα Δημοτικά δρώμενα.
Η Κίνηση δημιουργεί αρκετά ανοιχτά μέτωπα αφενός γιατί μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν επιστήθιοι φίλοι του Υποψηφίου Δημάρχου Στέφανου Ζαφείρη, που έχουν πάρει ήδη θέση, όπως ο Ευάγγελος Ηλιάσκος και ο Παναγιώτης Βασιλάκος ,όπως και ο Πρώην Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, του  οποίου ο Στέφανος Ζαφείρης, υπήρξε για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης, αλλά και κουμπάρος και αφετέρου πως θα αντιδράσει η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής, μιας και όπως μάθαμε ο νέος Υποψήφιος Δήμαρχος επιθυμεί το χρίσμα.
Είναι βέβαιο πως οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικής σημασίας και θα δείξουν πολλά για το πόσο δυνατή θα είναι αυτή η νέα κίνηση και τον πιο ακριβώς ρόλο μπορεί να παίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...