Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Η Προσωρινή νίκη για τα Διόδια,ανήκει σε αυτούς που αγωνίστηκαν γιαυτήν. Φανερά και παληκαρίσια!Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.!

Σήμερα ο Υπουργός Υποδομών κύριος Σπίρτζης ανακοίνωσε πως μέχρι τις 31/12/2022,θα είναι ελεύθερη η διέλευση στα Διόδια, για τους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού και Βαρνάβα, χωρίς κανέναν περιορισμό,αν είναι πλευρικά ή μετωπικά.
Δικαιολόγησε το έως 31/12/2022,λέγοντας πως μέχρι τότε θα έχει εφαρμοστεί η χιλιομετροχρέωση,πράγμα βέβαια που δεν αφορά τους κατοίκους του Ωρωπού,μιας και η αδικία θα συνεχίσει να υφίσταται και με αυτό το μέτρο.
Η Λύση ήταν είναι και θα παραμένει μία και μοναδική.Ελεύθερη διέλευση πάντα.
Για να μην το πάμε ακόμα πιο μακρυά και υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά, το σύνθημα:
ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!
Και είναι πραγματικά άξιο απορίας το ερώτημα,γιατί τώρα?
Γιατί κάτι που έπρεπε να έχει εφαρμοστεί από την πρώτη μέρα, αυτονόητα και δίκαια,ταλαιπώρησε μια ολόκληρη κοινωνία για τέσσερα ακόμα χρόνια  και έφτασε να εμφανιστεί σαν προεκλογική παροχή, που λογικό είναι να χάνει την αξία της και να μετατρέπεται στα χέρια των γνωστών Θυτών- που κατάντησαν έτσι την Ελλάδα-σε μέσο προπαγάνδας και σπέκουλας?
Γιατί έπρεπε να συρθούν και να ταλαιπωρηθούν δεκάδες συμπολίτες μας, με πρόστιμα-κρεμάλες, και γιατί θα έπρεπε να αναγκαστούν πολλοί από αυτούς να πληρώσουν, κάτι που σήμερα με την απόφαση αυτή, αποδεικνύεται και από την πλευρά της Εξουσίας ,πως ήταν άδικο και παράνομο?
Και γιατί έπρεπε να καλλιεργηθεί ο μύθος-όπως σήμερα αποδεικνύεται-των συμβάσεων που μας δένουν με τους Εργολάβους και δεν μας επιτρέπουν να αλλάξουμε τίποτα και να καταλήγουν οι ίδιοι σήμερα, να αναιρούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να χρησιμοποιούν, αστείες τεχνικές δικαιολογίες, για να εξηγήσουν την κωλοτούμπα της τελευταίας στιγμής?
Δικαιώνονται τελικά όσοι με σατιρικό λόγο υποστηρίζουν, πως αν στην Ελλάδα είχαμε κάθε χρόνιο Εκλογές, θα ζούσαμε στον παράδεισο....................
Θεωρώ απολύτως λάθος αυτή την στρατηγική που ακολούθησε ο κύριος Σπίρτζης, μιας και θα μπορούσε σήμερα να είναι ήρωας, ενός ολόκληρου λαού, αν είχε έγκαιρα κάνει αυτό που κάνει τώρα.
Και φυσικά δεν θα είχε επιτρέψει σε όλους αυτούς που συμμετείχαν και πρωταγωνίστησαν στην διαμόρφωση της ομηρίας των δρόμων, από τα συνδικάτα των Εργολάβων,να εμφανίζονται σήμερα στο ρόλο του τιμητή και να μιλούν για ένα νέο: Τσοβόλα δώστα όλα..........
Κρίμα πραγματικά να χάνεται στο έλεος της προεκλογικής μηχανής, μια κίνηση για την οποία θα ένιωθαν-έστω και προσωρινά-δικαιωμένοι,όλοι αυτοί που αγωνίστηκαν-ο καθένας από το μικρό ή το μεγάλο του μετερίζι-για να αποδοθούν οι δρόμοι ελεύθεροι στον πολίτη του Δήμου Ωρωπού και όχι μόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...