Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σύντροφε Αντρέα,Καλό Ταξίδι!

Άλλος ένας δικός μας άνθρωπος,ξεκίνησε για το μεγάλο,μακρύ και αιώνιο ταξίδι.
Ο φίλος και σύντροφος Αντρέας.
Από απόψε και μετά,εκεί ψηλά,εκεί που δεν υπάρχουν δήθεν και πλάνες,θα συναντήσει όλους εκείνους τους παλιούς καλούς συντρόφους,που μας κοιτούν από ψηλά και αναπολούν και θυμούνται.
Θυμούνται μαζί με μας,τη ζωή.
Την αληθινή,όμορφη,αυθεντική,ρέμπελη ΖΩΗ.
Όταν καμιά φορά ξεφεύγω και πάω πίσω,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ,μελαγχολώ και δακρύζω.
Φίλε και σύντροφε Αντρέα,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.
Δώσε χαιρετίσματα στα συντρόφια.

2 σχόλια:


  1. Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012
    Βγάζουν "λάδι" τον ΓΑΠ για την λίστα Λαγκάρντ οι "ομοϊδεάτες" του


    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ψήφισαν κατά της κλήσης του πρώην πρωθυπουργού στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας


    Απορρίφθηκε το αίτημα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.

    Κατά της κλήσης του κ. Παπανδρέου τάχθηκαν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, ενώ την πρόταση που κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπερψήφισαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής και φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ. Παρών ψήφισε η Δημοκρατική Αριστερά.

    Σημειώνεται ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου από την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την εξέταση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου είχε αποκαλύψει -και ο πρώην υπουργός είχε επιβεβαιώσει- ότι είχαν πραγματοποιηθεί επαφές του κ. Παπανδρέου στην Ελβετία με τον τότε επικεφαλής της HSBC ενώ είχε φτάσει στην Ελλάδα η λίστα Λαγκάρντ.

    Την επόμενη ημέρα από το γραφείο του τέως πρωθυπουργού είχαν επιβεβαιωθεί οι συναντήσεις αλλά είχε διαψευσθεί ότι το αντικείμενο ήταν τα ονόματα της λίστας.

    Η επιτροπή άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο για σύσταση εξεταστικής επιτροπής μετά την ψηφοφορία των μέτρων και του προϋπολογισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήλωση του Σπύρου Χαλβατζή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ (30/10/2012)
    30/10/12
    Το ΚΚΕ δεν έχει καμία αντίρρηση να κληθεί στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής ο Γ. Παπανδρέου.
    Στην τοποθέτησή μου επισήμανα ότι η διαδικασία αυτή δεν οδηγεί πουθενά, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, γιατί δεν φωτίζει τις ουσιαστικές πτυχές της υπόθεσης «Λίστα Λαγκάρντ» και τις ευθύνες που υπάρχουν.

    Επιπροσθέτως, υπογράμμισα ότι:

    Όσο δεν ονομαστικοποιούνται οι μετοχές των ΑΕ, όσο δεν αίρεται το τραπεζικό, φορολογικό και επιχειρηματικό απόρρητο και όσο δεν καταργούνται οι νόμοι για τις off shore εταιρείες, θα διαιωνίζεται η σημερινή κατάσταση.

    ... kai gia ayto psifise paron...
    tyfla na exei o gebles...

    epipleon:

    Στη Βουλή η Πρόταση Νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων
    31/10/12
    Στην Επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής συζητήθηκε την Τετάρτη 30/10/2012 η Πρόταση Νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων, που ψήφισαν στη Βουλή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αρχικά και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στη συνέχεια, με την ευθύνη που αναλογεί και στο ΛΑ.Ο.Σ. Με την ίδια Πρόταση Νόμου, το ΚΚΕ ζητά την κατάργηση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015, καθώς επίσης και των αντιλαϊκών νόμων που βασίζονται στις δανειακές συμβάσεις και στα μνημόνια των λεγόμενων εφαρμοστικών νόμων.
    Πρόκειται για νόμους που:

    -- Τσακίζουν μισθούς, συντάξεις και τα λαϊκά εισοδήματα.

    -- Καταργούν Συλλογικές Συμβάσεις, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

    -- Επιβάλλουν δυσβάστακτα φορολογικά βάρη και χαράτσια στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.

    -- Πετσοκόβοντας τις κοινωνικές δαπάνες και προωθώντας τις αρνητικές αλλαγές στο χώρο της Υγείας - Πρόνοιας, στερούν στοιχειώδεις υπηρεσίες, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τη ζωή.

    Η πρόταση νόμου του Κόμματος κατατέθηκε στις 12 Ιούλη 2012. Με ευθύνη όμως της συγκυβέρνησης, υπήρξε απαράδεκτη καθυστέρηση στο να δρομολογηθεί η συζήτησή της στη Βουλή. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκαν αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του ΚΚΕ στη Διάσκεψη των Προέδρων, ενώ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση με την οποία ζητούσε άμεσα να έρθει η Πρόταση Νόμου για συζήτηση στη Βουλή.
    Σημαντική συμβολή στο να ξεκινήσει η συζήτηση, είχαν οι χιλιάδες υπογραφές στήριξης που συγκέντρωσε το ΚΚΕ μέσα σε λίγες μόλις μέρες, στην ηλεκτρονική σελίδα που δημιούργησε γι' αυτό το σκοπό, αλλά και οι σχεδόν 250 αποφάσεις και ψηφίσματα φορέων του εργατικού και του λαϊκού κινήματος υπέρ της Πρότασης Νόμου. Η συγκέντρωση των υπογραφών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στην ιστοσελίδα km.kke.gr που έχει προσεγγίσει τις 22.000.

    koyventa gia tim tampakera... TORA KATARGISI TOU MNIMONIOU KAI TON DANEIAKON SYMVASEON

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...