Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Νέα Φιλαδέλφεια!Ιδεοληψία ή ύποπτη συναλλαγή?

Θα επανέλθω σε ένα θέμα, που ενώ κάποιοι θέλουν να φαίνεται μικρό, τοπικό και να αφορά μόνο τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, στην πραγματικότητα είναι ένα θέμα, πανελλήνιο με προεκτάσεις, τόσο ιστορικές, όσο και συναισθηματικές και ένα θέμα ,που καθημερινά ταλανίζει και απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.
Ένα θέμα, που όμως είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια μιας ομάδας προκλητικών τύπων, που καθημερινά κάνουν τον αμερόληπτο παρατηρητή, να αναρωτιέται, πρόκειται για ιδεοληπτικούς ή για βαλτούς?
Στηριζόμενοι σε ιδέες και απόψεις που η ίδια η ιστορία και η ζοφερή πραγματικότητα έχουν διαγράψει, επιχειρούν καλυμμένοι πίσω από μια καρέκλα που πρόσκαιρα , συμπτωματικά και καιροσκοπικά, απεκόμισαν, να μεταβάλουν ένα ζήτημα που σε άλλες κοινωνίες αντιμετωπίζεται σαν ευκαιρία ανάπτυξης και προόδου, σε προσπάθεια να μεταβληθεί δήθεν η γειτονιά τους σε κέντρο αλλότριων οικονομικών συμφερόντων.
Και ξεχνώντας όλους εμάς που προεκλογικά διαβεβαιώναμε τον απλό ψηφοφόρο της Νέας Φιλαδέλφειας πως ο Ναπολέων Βοναπάρτης Βασιλόπουλος, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανέγερση του γηπέδου, όπως και το ότι εξελέγησαν με την σημαία ενός κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ), στο οποίο σήμερα δεν ανήκουν και μάλιστα καθημερινά το καθυβρίζουν, βαφτίζουν τους εαυτούς τους αγγέλους της νομιμότητας και χρησιμοποιώντας φρασεολογία αριστερού φασισμού προκαλούν και χλευάζουν, όποιον ταχτεί υπέρ του γηπέδου, χαρακτηρίζοντας τον από φασίστα, μέχρι συμμορίτη.
Οι τύποι έχουν χάσει το μέτρο.
Μέσα από το επίσημο blog τους krisseis.blogspot.gr, ξεκινούν από το πρωί έως το βράδυ, πόλεμο λάσπης και προπαγάνδας, απέναντι σε ότι έχει σχέση με την ΑΕΚ.
 Στην αρχή έγραφαν μόνο για το γήπεδο, το οποίο μάλιστα το αποκαλούν γήπεδο Μελισανίδη και όχι γήπεδο ΑΕΚ.
Τώρα όμως, βλέποντας προφανώς πως το πλάνο δεν βγαίνει, άρχισαν να επιτίθενται σε ότι έχει σχέση με την ΑΕΚ.
Από τους μικρασιατικούς συλλόγους που το στηρίζουν ομόφωνα, μέχρι το όνομα, που το χλευάζουν, γιατί λέγεται Αγιά Σοφιά!
Βλέπεις είναι και "αριστεροί" της πορδής!
Διαβάζοντας λοιπόν κάποιος αυτό το blog , αναρωτιέται.
Είναι δυνατόν όλα αυτά να γίνονται από αριστερή ιδεοληψία?
Μήπως τελικά πίσω από όλα αυτό το θέατρο του παραλόγου, κρύβονται συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με κάποιους που έχουν τεράστιο οικονομικό συμφέρον, να μην κατασκευαστεί το γήπεδο?
Και χωρίς να θέλω να μην γίνω μάντης κακών, εδώ θα διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη.
Ακόμα και αν η πολιτεία, αναλάβει πρωτοβουλία( πράγμα που ήδη έχει καθυστερήσει να κάνει,  υπερβολικά), οι τύποι αυτοί θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους(προσφυγές, καταγγελίες κ.α), προκειμένου να καθυστερήσουν εκ νέου την ανέγερση του γηπέδου.
Τότε βέβαια τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για αυτούς.
Τότε δεν θα υπάρχει, ούτε χώρος , ούτε χρόνος για fairplay!
Θέλω να μεταφέρω μια εικόνα του πως νοιώθει ο απλός ΑΕΚτζής.
Κάνει υπομονή και περιμένει.
Βαθιά δημοκρατικός, πολιτικοποιημένος και αδικημένος, ξέρει να μετρά, να αφουγκράζεται, να καταλογίζει, να αναγνωρίζει, να τιμά, αλλά και να τιμωρεί.
Ξέρει πως δεν χρωστά χάρη σε κανέναν.
Ξέρει πως ο Μελισανίδης δεν φτιάχνει το γήπεδο, χωρίς να περιμένει να κερδίσει από αυτό.
Μα το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό.
Όπως ακριβώς είναι.
Ξέρουν πως αν η ΑΕΚ δεν ήταν "μαγαζί γωνία", κανείς δεν θα επένδυε πάνω της.
Ξέρουν πως έφτασαν στα ποδοσφαιρικά τάρταρα, επειδή ακριβώς εκείνη την δεδομένη στιγμή, η ΑΕΚ δεν παρουσίαζε κανένα οικονομικό ενδιαφέρον.
Τα ξέρουν όλα αυτά.
Και ενώ τα κρατούν βαθιά μέσα τους, δεν τους απασχολούν, μπροστά στην σκέψη, πως θα ξαναμπούν στο σπίτι τους.
Ώριμοι πια(μερικοί γέροι πια), με τα παιδιά τους στο πλάι.
Και ενώ η ομάδα του Βοναπάρτη όλα αυτά τα θεωρεί, μελόδραμα και ανοησίες, αυτή είναι η δικιά μας πραγματικότητα!
Καλούμε όλους αυτούς που σήμερα καλυπτόμενοι ,πίσω από την καρέκλα τους, βαφτίζουν το κρέας ψάρι και παίζουν με την τρέλα και το συναίσθημά μας, να προσγειωθούν.
Είναι πια πασιφανές πως έχουν ξεπεράσει τα όρια της όποιας ιδεοληψίας και έχουν φτάσει στο πεδίο της ύποπτης συμπεριφοράς.
Σταματήστε να εμπαίζετε και να προκαλείτε, έναν ολόκληρο λαό.
Φτάνει πια!
Τελειώνετε  την φαρσοκωμωδία , κύριε Βασιλόπουλε!
Η κλεψύδρα αδειάζει κύριε Βασιλόπουλε!
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ







 

1 σχόλιο:

  1. Με συγχωρείτε, αλλά επειδή βλέπω ότι αναφέρεστε και στον Μανώλη, είστε σίγουρος ότι θα στήριζε τον Μελισσανίδη και τα σχέδια του για τη Φιλαδέλφεια; Επίσης, θέλω να σας πω πως δεν είναι αυτή η εικόνα του απλού ΑΕΚτζη όπως λέτε. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία. Μπαμπάς και μαμά ΑΕΚ. Από πολύ νωρίς, γήπεδο, πρώτα στην 21 μετά στη σκεπαστή (με τ αδέρφια μου και τον πατέρα μας).Πονάω την ΑΕΚ, την αγαπάω. Μ εμαθαν οι γονεις μου να την αγαπάω. Για την ιστορία της. Για τους φιλαθλους της. Για το ότι έδιωξε τους φασίστες το "γκέτο". Για το ότι ήταν πατούσα στα αντιπολεμικά κινήματα στη Γιουγκοσλαβία, στη Γένοβα, στο ΟΧΙ, για την antifa εξέδρα της, για το ότι ποτέ μα ποτέ ο κόσμος της ΔΕΝ ταύτιζε τα συμφέροντα της με τα συμφέροντα των προέδρων της (όπως έκαναν πάντα οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του παναθηναϊκού). Πως, λοιπόν, αυτά συνάδουν με αυτά που ζουμε τώρα; Η original βγάζει ανακοίνωση και διώχνει την original Πάτρας γιατί τόλμησε να πει πέντε αλήθειες; Με τα μέλη των συνδέσμων μας να φεύγουν το ένα μετά το άλλο γεμάτα απογοήτευση; Με πρακτικές που κανένας ΑΕΚτζης δεν έχει σχέση;

    Κύριε Ζαφείρη, έχετε άδικο. Δε συμφωνούμε (ευτυχώς) όλοι οι ΑΕΚτζηδες με αυτά που γίνονται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα στη Φιλαδέλφεια από μερίδα οπαδών, και σίγουρα δε συμφωνούμε με τα σχέδια του Μελισσανίδη (όπως και με τα σχέδια κανενός επιχειρηματία που θέλει πόλεις-ιδιοκτησία του, του όπως έχει κάνει ο Μώραλης-τσιράκι του Μαρινάκη στον Πειραιά). Γι αυτό είμαστε ΑΕΚ. Και θα συνεχίσουμε να το λέμε και να ΣΥΖΗΤΑΜΕ και όχι να βρίζουμε και να φωνάζουμε και να απειλούμε όποιον έχει διαφορετική άποψη, όπως πολλοί κάνουν στα διάφορα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης. Γι αυτό παραμένουμε ΑΕΚ.

    Φαρσοκωμωδία παίζει ο Μελισσανίδης σε όλους μας και όχι κάποιος άλλος.
    Και για να σας προλάβω, ουδέποτε είχα σχέση με τα πιστεύω του κυρίου Βασιλόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...