Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Δήμος Ωρωπού:Ο Γοργοπόταμος στην Αλαμάνα,στέλνει περήφανο χαιρετισμό.

Και τα απίθανα συνεχίζονται στον Δήμο Ωρωπού.
Η Φαρσοκωμωδία που ζούμε τους τελευταίους πέντε μήνες, όλο και αποκτά νέα επεισόδια και όλο και δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και δεκάδες ψιθύρους.
Η Αναγνώριση των ταξικών και μη αγώνων του ΚΚΕ, καλά κρατεί και μάλιστα κάθε μέρα που περνά, γίνεται βαθύτερη και πιο προκλητική για τον κοινό νου.
Ο "Ξαφνικός Έρωτας" Καμπιώτη Ρούσση,βρίσκεται στα καλύτερα του και η προμετωπίδα των "πρόθυμων" συντρόφων εκ Περισσού, δένει το "ειδύλλιο" προσφέροντας λαβή για σκέψεις και για σχόλια.
Νέο επεισόδιο αυτού του "cine ρομάντζου" η αίτηση του ΚΚΕ, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, που ζητά την σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης, προκειμένου να αλλάξει ο κανονισμός λειτουργίας των συνεδριάσεων της ολομέλειας.



Πέντε χρόνια ο κανονισμός λειτουργίας δεν ενοχλούσε την παράταξη του κυρίου Ρούσση. Μια χαρά τον διαχειρίζονταν και μια χαρά τον εφάρμοζαν. Προφανώς το πρόβλημα του εμφανίστηκε τώρα. 
Κάποιοι σήμερα γελούν με την καρδιά τους, τρίβοντας  τα χέρια τους στο παρασκήνιο. Υπερηφανεύονται, πως αυτοί κάνουν κουμάντο, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, την λαϊκή εντολή και τα όσα αποφάσισαν οι πολίτες στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Τους ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνιακή εκμετάλλευση των όσων μπορούν προς τον παρόν να πετύχουν. Τους ενδιαφέρει να φανούν στην ζωντανή μετάδοση που πρόσφατα εγκατέστησαν, λαϊκοί ήρωες και υπερασπιστές των λαϊκών διεκδικήσεων και των λαϊκών αγώνων.
Άλλωστε έχουν την προμετωπίδα του ΚΚΕ. Ποια μεγαλύτερη αγωνιστική σφραγίδα χρειάζονται?
Άσχετα αν δεκάδες χρόνια οι περισσότεροι από αυτούς "βγάζουν σπυριά" στο άκουσμα και μόνο της λέξης αριστερά. Άσχετα αν οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στο κόμμα των νοικοκυραίων και της κανονικότητας των αρίστων. Ο Σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και ο σκοπός είναι να μην κυβερνήσει ο Γιασημάκης. Χέρι, χέρι. Ενωμένοι .Πέρα από την πολιτική λογική και όχι μόνο.
Συνεχίστε αγαπητοί φίλοι τον κατήφορο στον οποίο έχετε επιλέξει.
Όπως έχω ξαναγράψει η Ιστορία, αλλά και οι πολίτες παρακολουθούν και καταγράφουν. Και όταν έχει έρθει η ώρα, θα αποδώσουν ευθύνες. Ακριβοδίκαια και καθοριστικά.

Υ.Γ Oroposavrio: Αλήθεια εσείς οι παραδοσιακοί δεξιοί δημοτικοί σύμβουλοι, που χρόνια τώρα υπηρετείτε τις ιδέες περί της κακής αριστεράς και των κομμουνιστών που θα μας πάρουν τα χωράφια, έχετε κουβεντιάσει με κάποιους από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους σας, που διακατέχονται από τις ίδιες ιδέες, το πως βλέπουν αυτό τον εναγκαλισμό με το ΚΚΕ, και την μετατροπή σας σε όργανα των αρχών και των ιδεών του? Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, για δοκιμάστε το. Θα εκπλαγείτε δυσάρεστα.

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
   ( Δεν με πείσατε).

2 σχόλια:

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...