Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Η Λίμνη του Ωρωπού.Ένας πραγματικός οικολογικός παράδεισος.

Μια μαγική περιήγηση στην λίμνη του Ωρωπού, αναδεικνύει μια απίστευτη πινελιά της φύσης,τόσο κοντά στον πολιτισμό.Λες και η φύση δεν αποδέχεται να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα και στα θέλω των ανθρώπων, που αρνούνται συστηματικά να πάρουν τα μηνύματα της και συνεχίζουν να την καταστρέφουν ασυλλόγιστα και με βάση κάθε φορά το προσωπικό τους συμφέρον.
Ένας μαγικός οικολογικός παράδεισος τόσο κοντά και τόσο μακριά. Αν πραγματικά υπήρχε αναπτυγμένη οικολογική συνείδηση και αν ήταν βέβαιο πως η ανθρώπινη παρουσία δεν θα κατέστρεφε αυτή την υπέροχη προσφορά της φύσης, μάλλον θα έπρεπε να αναζητηθούν οι τρόποι, που και γνωστό θα έκαναν στο Πανελλήνιο-και όχι μόνο,αυτή την πραγματικότητα, αλλά και θα δρομολογούσαν όλα εκείνα που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η συνέχεια του και να αποτραπούν τυχόν προσπάθειες αλλοίωσης και κακοποίησης του.













Υ.Γ:Καμιά φορά θα πρέπει να αναφέρουμε τους δημιουργούς κάποιων υπέροχων καταγραφών, όπως η παραπάνω,ακόμα και όταν αυτοί από ευγένεια και λεπτότητα δεν θέλουν να φαίνονται.Η Υπέροχη αυτή δουλειά ανήκει στον συμπολίτη μας Τάσο Δημητρίου,που με σεβασμό και με αγάπη προς την  φύση και τις ομορφιές της δίνει και την ψυχή του,προκειμένου να την προβάλει και να αποδείξει την πραγματικά τεράστια αξία της.

Θερμά συγχαρητήρια φίλε Τάσο και ελπίζω να με συγχωρήσεις για την "αποκάλυψη".

Ζαφείρης Στέφανος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...