Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Δάμων και Φιντίας,ένα χιουμοριστικό live,με απρόσμενη επιτυχία.

Εδώ και μία εβδομάδα και εν μέσω κορωνοϊού, ξεκίνησε δειλά και επιφυλακτικά ένα χιουμοριστικό, αλλά και κριτικό live,με τον τίτλο Δάμων και Φιντίας.
Ένα Live που σκοπεύει να γίνει μια σταθερή και μόνιμη εκπομπή, που θα σημαδέψει την εμφάνιση μιας ακόμα μεγαλύτερης προσπάθειας, που θα αποτελέσει ένα  πρωτοφανές και άκρως απαραίτητο-κατά την άποψη μας-μέσο ενημέρωσης, προβληματισμού και ψυχαγωγίας.
Ο Δάμων και ο Φιντίας, δεν αποτελούν κάτι το ξεχωριστό.
Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Με χαρακτηριστικά του μέσου Έλληνα και με απόψεις λίγο ρομαντικές, λίγο "αριστερές", λίγο "φευγάτες".
Είναι οι τύποι που λένε όλα εκείνα που σκεφτόμαστε και που θέλουμε να πούμε, αλλά είτε δεν βρίσκουμε χρόνο, είτε φοβόμαστε την δημόσια κριτική, είτε θέλουμε να συντηρήσουμε ένα άλλο πιο σοβαρό προφίλ.
Κάποιος πρέπει να τα πει όμως.
Ε, θα τα πουν ο Δάμων και ο Φιντίας!!!!!!!
Γιαυτό ήρθαν, γιαυτό οργανώνονται, γιαυτό θα μείνουν.
Αξιοσημείωτη, έως εντυπωσιακή η συμμετοχή του κοινού.
Πάνω από 900 μοναδικά άτομα, μπήκαν και είδαν το τρίτο live.
Δεκάδες τα μηνύματα και οι προτάσεις για επέκταση και για περισσότερη "δράση".
Ως δημιουργοί και συντελεστές, αυτής της απλής ιδέας, που αρχίζει να γίνεται λατρεία, νοιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δώσουμε μια μεγάλη υπόσχεση.
Η Αγάπη σας και η υποδοχή που μας επιφυλάξατε μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε, να βελτιωθούμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα των lives μας, με προσθήκη τεχνικών μέσων και με αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Τα επόμενα θα είναι εξόχως θαυμαστά και πρωτοφανή για την περιοχή μας.
Ένας διαδικτυακός τηλεοπτικός σταθμός το όνειρο, που αχνοφέγγει.
Σας καλούμε να είσαστε συντονισμένοι.
Τα καλύτερα έρχονται.

Υ.Γ: Ενημερώνουμε πως το επόμενο Live μας, θα γίνει την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 8.00 μμ. Θα είναι εξόχως εορταστικό, μιας και αυτή την ημέρα, γιορτάζουμε και οι δύο.Σας καλούμε να είσαστε παρόντες και να συμμετάσχετε στην διαμόρφωση της εκπομπής, με τις δικές σας προτάσεις, θεμάτων, ιδεών, δράσεων.
Σας ευχαριστούμε.
Χριστόφορος-Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...