Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Ο Άγγελος Καλύβας νέος Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Πολιτισμού και των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ωρωπού.

 


Ο Άγγελος Καλύβας από τον Αυλώνα θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού, για την επόμενη διετία. Ένας συμπολίτης μας πετυχημένος επιχειρηματίας ,με συνεχή και αδιάλειπτη συμμετοχή στα κοινά και με διαρκή παρουσία στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας.

Αναλαμβάνει τον Πολιτισμό σε μια κρίσιμη και καθοριστική στιγμή, μιας και κατά την διάρκεια της θητείας του θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η δημιουργία του Κέντρου Ιστορίας, Δημοκρατίας και Πολιτισμού στο χώρο των παλιών Φυλακών του Ωρωπού, με ευεργετικές και θετικές συνέπειες για την περιοχή και τους κατοίκους της, μιας και ανοίγει ο δρόμος για την αναζήτηση νέων πολιτιστικών οδών και νέων πολιτιστικών γεγονότων και παρεμβάσεων.

Η επόμενη διετία πραγματικά θα μεταμορφώσει την πολιτιστική πραγματικότητα  της περιοχής μας και θα αποτελέσει την αφετηρία για να καταστήσει τον Ωρωπό σε μια πρωτοπόρα πολιτιστική δύναμη με δυνατότητες που πραγματικά δεν έχουν ταβάνι.

Σε μια πρώτη επικοινωνία που είχαμε με τον νέο Πρόεδρο μας δήλωσε πως είναι έτοιμος να αναλάβει αυτό το δύσκολο αλλά και συναρπαστικό ρόλο και πως πολύ σύντομα μαζί με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσει τα πρώτα σχέδια του και τις πρώτες ιδέες για τα πολιτιστικά δρώμενα που θα ακολουθήσουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την τιμή που μου κάνει και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και ταυτόχρονα να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας πως θα δώσω μεγάλο αγώνα προκειμένου ο Πολιτισμός, αλλά και οι Παιδικοί Σταθμοί να ακολουθήσουν ανοδική και αναπτυξιακή πορεία προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών», μας δήλωσε φανερά συγκινημένος ο νέος Πρόεδρος Άγγελος Καλύβας.

Το πείσμα, η αγωνιστικότητα, η συνέπεια και ο ρεαλισμός του Άγγελου Καλύβα εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την πλήρη επιτυχία των όσων έχουν σχεδιαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...